Αντιμετώπιση ερπετών Σέρρες
καταπολέμηση πτηνών και ερπετών

Αντιμετώπιση ερπετών και πτηνών

Χρησιμοποιούμε αβλαβής τεχνικές απώθησης

Πιστοποιημένες απολυμάνσεις απεντομώσεις Σέρρες Θεσσαλονίκη

Πιστοποιημένες διαδικασίες και σύγχρονος εξοπλισμός με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγειονομικής ασφάλειας.

Απώθηση ερπετών

Όλα τα σκευάσματα είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Βιοδυναμική απεντομώσεις Σέρρες

Στην χώρα μας από τις αρχές Μαρτίου έως και τα τέλη Οκτωβρίου στην ύπαιθρο αλλά και στο ημιαστικό περιβάλλον υπάρχουν πολλά είδη ερπετών κάποια εκ των οποίων είναι δηλητηριώδη.

Δεδομένου του ότι η θανάτωση των φιδιών απαγορεύεται από τον νόμο, η Βιοδυναμική χρησιμοποιώντας εγκεκριμένα και ασφαλή σκευάσματα δίνει λύσεις στην απώθηση των ερπετών συνδυαστικά με μέτρα καθαρισμού και αποψίλωσης των χώρων.

Απώθηση πτηνών

Τα περιστέρια είναι γνωστά και ως αρουραίοι των πόλεων.

Βιοδυναμική απεντομώσεις Σέρρες

Πολύ σημαντικό πρόβλημα των τελευταίων ετών ειδικά στο κέντρο των πόλεων είναι τα πτηνά τα οποία "συμβιώνουν" στα κτίρια με τους ανθρώπους. Ειδικότερα τα περιστέρια γνωστά και ως "φτερωτοί αρουραίοι" είναι φορείς παρασίτων και παθογόνων μικροοργανισμών, δημιουργώντας υγειονομικά προβλήματα.

Η Βιοδυναμική χρησιμοποιεί εξελιγμένες και σύγχρονες μεθόδους απώθησης πτηνών που δεν επεμβαίνουν στην αισθητική του χώρου και είναι ασφαλή για τα πτηνά.

Απεντoμώσεις Σέρρες Bιοδυναμική

Απώθηση φιδιών και πτηνών

Προστατεύστε τον επαγγελματικό ή οικιακό σας χώρου από ερπετά ή πτηνά με ακίνδυνο και αποτελεσματικό τρόπο. Επικοινωνήστε μαζί μας για μία αυτοψία του χώρου σας και σύνταξη οικονομοτεχνικής προσφοράς από τους διαπιστευμένους γεωπόνους μας.

Λεπτομερής αυτοψία του χώρου σας, σύνταξη οικονομοτεχνικής προσφοράς, εφαρμογή ορθών πρακτικών αντιμετώπισης του προβλήματος σας από διαπιστευμένους γεωπόνους μας.

Βιοδυναμική Blog

Εταιρικά νέα, συμβουλές και νέες τεχνολογίες

Βιοδυναμική απεντομώσεις Σέρρες
απεντόμωση βιοδυναμική

Μάθετε τα πάντα για την απεντόμωση

Τι είναι η απεντόμωση;  Απεντόμωση λέγεται η διαδικασία εξόντωσης-μείωσης του πληθυσμού των εντόμων που έχουν εισβάλλει σε ένα χώρο. Είναι απαραίτητη καθώς απαλλάσει έναν χώρο από ανεπιθύμητα έντομα. Πόσο συχνά χρειάζεται να γίνεται η απεντόμωση; Η συχνότητα εφαρμογής διαφέρει ανάλογα με την περίπτωση και τον χώρο. Σε κατοικίες η απεντόμωση καλό είναι να γίνεται κάθε…

απολύμανση χώρων covid απολύμανση

Μάθετε τα πάντα για την απολύμανση

Τι είναι η απολύμανση Απολύμανση είναι η διαδικασία που πραγματοποιείται με σκοπό τη διακοπή της αλυσίδας των μικροβίων , βακτηρίων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών. Είναι μια απαραίτητη διαδικασία  για να συντηρήσουμε την υγιεινή και να αποτρέψουμε την μετάδοση μολυσματικών ασθενειών. Αφορά όλους τους χώρους επαγγελματικούς και μη και εφαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις…