Φάκελος ΕΦΕΤ απεντόμωσης
Φάκελος Απεντόμωσης Μυοκτονίας Θεσσαλονική Σέρρες

Φάκελος απεντόμωσης και μυοκτονίας

Με βάση την νομοθεσία καθώς επίσης και τις σχετικές οδηγίες υγιεινής του ΕΦΕΤ.

Πιστοποιημένες απολυμάνσεις απεντομώσεις Σέρρες Θεσσαλονίκη

Πιστοποιημένες διαδικασίες και σύγχρονος εξοπλισμός με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγειονομικής ασφάλειας.

Με βάση την Ελληνική & την Διεθνή νομοθεσία (93/43/ΕΟΚ) & (ΚΥΑ 487/ΦΕΚ 1219/2000) καθώς επίσης και τις σχετικές οδηγίες υγιεινής του ΕΦΕΤ φάκελο απεντόμωσης μυοκτονίας πρέπει να τηρεί κάθε επιχείρηση υγειονομικής σημασίας συνάπτοντας σύμβαση με εταιρεία απεντομώσεων.

Τα διεθνή πρότυπα HACCP και ISO 22000 ορίζουν ρητά το περιεχόμενο του φακέλου και τον τρόπο τήρησης των αρχείων από τις εταιρείες που διαθέτουν την απαραίτητη άδεια καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων.

φάκελος απαντόμωσης Haccp
φάκελος απαντόμωσης ΕΦΕΤ

Τι παρέχουμε στον επαγγελματία

Μάθετε γνωστά παράσιτα και τις λύσεις της Bιοδυναμικής

Βιοδυναμική απεντομώσεις Σέρρες

Η Βιοδυναμική® ως η πλέον αξιόπιστη εταιρεία στον χώρο παρέχει ένα άρτιο και πλήρη φάκελο απεντόμωσης και μυοκτονίας στις επιχειρήσεις ο οποίος περιλαμβάνει:

Απεντoμώσεις Σέρρες Bιοδυναμική

Για τους επαγγελματίες της εστίασης

Η Βιοδυναμική ® εξασφαλίζει την τήρηση των κανόνων υγιεινής του καταστήματος σας κερδίζοντας σας χρόνο και χρήμα.

2321085700

info@biodinamiki.gr

Λεπτομερής αυτοψία του χώρου σας, σύνταξη οικονομοτεχνικής προσφοράς, εφαρμογή ορθών πρακτικών αντιμετώπισης του προβλήματος σας από διαπιστευμένους γεωπόνους μας.

Βιοδυναμική Blog

Εταιρικά νέα, συμβουλές και νέες τεχνολογίες

Βιοδυναμική απεντομώσεις Σέρρες
απεντόμωση βιοδυναμική

Μάθετε τα πάντα για την απεντόμωση

Τι είναι η απεντόμωση;  Απεντόμωση λέγεται η διαδικασία εξόντωσης-μείωσης του πληθυσμού των εντόμων που έχουν εισβάλλει σε ένα χώρο. Είναι απαραίτητη καθώς απαλλάσει έναν χώρο από ανεπιθύμητα έντομα. Πόσο συχνά χρειάζεται να γίνεται η απεντόμωση; Η συχνότητα εφαρμογής διαφέρει ανάλογα με την περίπτωση και τον χώρο. Σε κατοικίες η απεντόμωση καλό είναι να γίνεται κάθε…

απολύμανση χώρων covid απολύμανση

Μάθετε τα πάντα για την απολύμανση

Τι είναι η απολύμανση Απολύμανση είναι η διαδικασία που πραγματοποιείται με σκοπό τη διακοπή της αλυσίδας των μικροβίων , βακτηρίων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών. Είναι μια απαραίτητη διαδικασία  για να συντηρήσουμε την υγιεινή και να αποτρέψουμε την μετάδοση μολυσματικών ασθενειών. Αφορά όλους τους χώρους επαγγελματικούς και μη και εφαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις…