Απολύμανση Covid 19
απολύμανση covid Σέρρες

Απολύμανση Covid 19

Με διαδικασίες που συμμορφώνονται με τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων.

Πιστοποιημένες απολυμάνσεις απεντομώσεις Σέρρες Θεσσαλονίκη

Πιστοποιημένες διαδικασίες και σύγχρονος εξοπλισμός με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγειονομικής ασφάλειας.

Καταπολέμηση Κορονοϊού

Αναλαμβάνουμε και προληπτικές απολυμάνσεις για κορονοϊό.

Βιοδυναμική απεντομώσεις Σέρρες

Η βιοδυναμικη εναρμονιζόμενη με την νέα κατάσταση της πανδημίας Covid-19 και με την υπευθυνότητα και κατάρτιση που την διακρίνει προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις απολύμανσης κατά του κορονοϊού.. Ανάλογα με τον συγχρωτισμό και την χρήση του χώρου , προτείνουμε την κατάλληλη εφαρμογή με το ενδεδειγμένο απολυμαντικό σκεύασμα. Όλα τα προϊόντα είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, άοσμα και αποτελεσματικά κατά του κορονοϊού.

adfasfasdf

Εκνέφωση (Fogging)

Οι μέθοδοι της απολύμανσης κατά του κορονοϊού γίνεται με Fogger, θερμό ή ψυχρό,  κατά περίπτωση και ανάλογα με τον χώρο και την επικρατούσα μετάλλαξη.

Απεντoμώσεις Σέρρες Bιοδυναμική

Κατοικίες & Επαγγελματικοί Χώροι

Λεπτομερής αυτοψία του χώρου σας, σύνταξη οικονομοτεχνικής προσφοράς, εφαρμογή ορθών πρακτικών αντιμετώπισης του προβλήματος σας από διαπιστευμένους γεωπόνους μας.

2321085700

info@biodinamiki.gr

Λεπτομερής αυτοψία του χώρου σας, σύνταξη οικονομοτεχνικής προσφοράς, εφαρμογή ορθών πρακτικών αντιμετώπισης του προβλήματος σας από διαπιστευμένους γεωπόνους μας.

Βιοδυναμική Blog

Εταιρικά νέα, συμβουλές και νέες τεχνολογίες

Βιοδυναμική απεντομώσεις Σέρρες
απεντόμωση βιοδυναμική

Μάθετε τα πάντα για την απεντόμωση

Τι είναι η απεντόμωση;  Απεντόμωση λέγεται η διαδικασία εξόντωσης-μείωσης του πληθυσμού των εντόμων που έχουν εισβάλλει σε ένα χώρο. Είναι απαραίτητη καθώς απαλλάσει έναν χώρο από ανεπιθύμητα έντομα. Πόσο συχνά χρειάζεται να γίνεται η απεντόμωση; Η συχνότητα εφαρμογής διαφέρει ανάλογα με την περίπτωση και τον χώρο. Σε κατοικίες η απεντόμωση καλό είναι να γίνεται κάθε…

απολύμανση χώρων covid απολύμανση

Μάθετε τα πάντα για την απολύμανση

Τι είναι η απολύμανση Απολύμανση είναι η διαδικασία που πραγματοποιείται με σκοπό τη διακοπή της αλυσίδας των μικροβίων , βακτηρίων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών. Είναι μια απαραίτητη διαδικασία  για να συντηρήσουμε την υγιεινή και να αποτρέψουμε την μετάδοση μολυσματικών ασθενειών. Αφορά όλους τους χώρους επαγγελματικούς και μη και εφαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις…