Καταπολέμηση ποντικιών Σέρρες Θεσαλονίκη
Μυοκτονίες Σέρρες Θεσσαλονίκη

Μυοκτονία

Μία επιτυχημένη μυοκτονία απαιτεί εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία.

Πιστοποιημένες απολυμάνσεις απεντομώσεις Σέρρες Θεσσαλονίκη

Πιστοποιημένες διαδικασίες και σύγχρονος εξοπλισμός με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγειονομικής ασφάλειας.

Ολοκληρωμένο Σύστημα Μυοκτονίας IPM

Από τους εξιδεικευμένους επιστήμονες της Βιοδυναμικής.

Βιοδυναμική απεντομώσεις Σέρρες

Έχοντας ως στόχο την πλήρη απαλλαγή του χώρου από τα τρωκτικά η βιοδυναμική σχεδιάζει και εγκαθιστά κατά περίπτωση ένα ολοκληρωμένο σύστημα Μυοκτονίας (IPM) που περιλαμβάνει πρόληψη, έλεγχο και καταστολή των τρωκτικών.

Τα βήματα που ακολουθούνται είναι τα εξής:

adfasfasdf

Επιθεώρηση

Επιθεώρηση του χώρου για τυχόν αδυναμίες και κακοτεχνίες οι οποίες θα μας οδηγήσουν στις απαραίτητες διορθώσεις-παρεμβάσεις.

adfasfasdf

Έλεγχος

Έλεγχος για παρουσία ή ίχνη τρωκτικών και προσδιορισμός του εντοπιζόμενου είδους.

adfasfasdf

Προσδιορισμός

Προσδιορισμός του προβλήματος και επιλογή της αποτελεσματικότερης μεθόδου αντιμετώπισης του προβλήματος.

Απεντoμώσεις Σέρρες Bιοδυναμική

Οι ειδικοί στις μυοκτονίες

Η αντιμετώπιση των ποντικών-αρουραίων συνδυάζει την χρήση τοξικών σκευασμάτων (ποντικοφάρμακων) αλλά και ατοξικών (παγίδες-απωθητικά). Απαιτεί ιδιαίτερη προσήλωση στο πρόβλημα και μεγάλη εμπειρία για την επίλυση του.

2321085700

info@biodinamiki.gr

Λεπτομερής αυτοψία του χώρου σας, σύνταξη οικονομοτεχνικής προσφοράς, εφαρμογή ορθών πρακτικών αντιμετώπισης του προβλήματος σας από διαπιστευμένους γεωπόνους μας.

Βιοδυναμική Blog

Εταιρικά νέα, συμβουλές και νέες τεχνολογίες

Βιοδυναμική απεντομώσεις Σέρρες
απεντόμωση βιοδυναμική

Μάθετε τα πάντα για την απεντόμωση

Τι είναι η απεντόμωση;  Απεντόμωση λέγεται η διαδικασία εξόντωσης-μείωσης του πληθυσμού των εντόμων που έχουν εισβάλλει σε ένα χώρο. Είναι απαραίτητη καθώς απαλλάσει έναν χώρο από ανεπιθύμητα έντομα. Πόσο συχνά χρειάζεται να γίνεται η απεντόμωση; Η συχνότητα εφαρμογής διαφέρει ανάλογα με την περίπτωση και τον χώρο. Σε κατοικίες η απεντόμωση καλό είναι να γίνεται κάθε…

απολύμανση χώρων covid απολύμανση

Μάθετε τα πάντα για την απολύμανση

Τι είναι η απολύμανση Απολύμανση είναι η διαδικασία που πραγματοποιείται με σκοπό τη διακοπή της αλυσίδας των μικροβίων , βακτηρίων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών. Είναι μια απαραίτητη διαδικασία  για να συντηρήσουμε την υγιεινή και να αποτρέψουμε την μετάδοση μολυσματικών ασθενειών. Αφορά όλους τους χώρους επαγγελματικούς και μη και εφαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις…